keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

I know but..

Tiedän, en oo hetkeen kirjottanut mitään järkevää. Nytkään en tiedä mistä alottaisin. Pää on jotenkin tyhjä, vaikka kerrottavaa ois. Tulin tänään käymään siskolla. Nykynen sijaintini on siis Seinäjoki, tiedoksi kaikki murhaajat. (Koputin puuta, ettei ne oikeesti tuu). Tää on vähän niinkun tämmönen ''vika kerta'', since I'm leaving next week. Tänään käytin ihanaa ajotaitoani täällä taas, huudellen ''KETÄ PITÄÄ VÄISTÄÄ,ÄÄÄ''. Se ei nimittäi oikeesti ole vitsi etten muista liikennesääntöjä, varsinkaan isommis kaupungeis. Kiitos sen että ajoin ajokouluni pikkupaikassa. Voi kun oiskin vaan päässy ajaan suoraan Helsingissä. Osais ainakin missä tahansa sen jälkeen. Onneks mun 2.vaihe siirty ens keväälle. Tosin sehän on vain pakoilua. Normisti en tykkää pakoilla esim. hampulääkärillä käyntiä, koska siitä ei vaan pääse! Noniin. Harhailen. Oon taas tällä päällä että kirjotan tyhmiä juttujani..harhaillen.
Käytin Hennaa Anttilassa, jossa kiersin sen perässä jo valmiiks  toivottomalla asenteella. En tykkää yhtäännn odotella sitä kun se aina haluaa mennä sinne. Missä myydään kaikkea. Sen jälkeen mentiin Kotipizzaan. Taisin tehdä virhevalinnan. No ei siitä sen enempää. Sitten tultiin tänne sen kämpälle. Tää on muuten ihanan rauhallista aluetta, jos hienoja ja siistejä asuntoja :) Katselin J:n ihanaa nassua hetken webusta. Vähän aikaa sitten katteltiin Hennan kans yhdes Gossip girliä dvd:ltä ja syötiin karkkia. What we do best.  Hennalla on muuten ihan huikee elokuva/sarjaboxi/cd-kokoelma! Oon aina haukkunu sitä siitä, ku miettii miten järkysti niihin on menny rahaa!  Mutta niitä katellessani itellekin meinas tulla himo alkaa keräileen. I know, hypocrite's my middle name. Nyt oon tässä. Kello on 3 yöllä. Siinä vähän mun päivästä. On ollu ihan mukavaa siskoilu-aikaa (: 

En pidä mun rytmistä. Aikalailla inhoon sitä. Ei oo tervettä mennä joka päivä nukkuun vasta 3-5 aikaan aamulla. Mutta mikäs siinä kun ei mihkään tarvi herätä. Voi mua sitte hetken päästä. Mut täytyy varmaan herätellä jollain kemiallisella konstilla sit ku koulu alkaa. Tai sit en varmaan nuku ollenkaan ekoina viikkoina. Lol. Mutta tääki on niin perinnöllistä, koska sisarukset samanlaisia. Hennan kanssa tossa puhuttiin äsken tuikkivin silmin siitä, miten ihanaa on mennä nukkuun auringon noustessa. Onko tervettä hä. No ei oo. Oikeesti tarkotan tätä et oon NIIN ilonen ku se koulu alkaa. Saa elämäänsä rytmin takas. 

Sain vihdoin tilattua itelleni aina haluamani Greyn anatomian 1.kauden. Siis aion kyllä ne kaikki sit tilata. Katoin tosin vasta yhen jakson, mut jo ihastuin siihen. Oon aina koukuttunu siitä tv:stä kattoes. Toisia sarjaboxeja mitä haluaisin on ehdottomasti Sinkkuelämää,Tunteet pelissä ja Ilman johtolankaa. Ainakin. Aion kyllä oikeesti hankkia ne. 

Nyt on sit saatu hoidettua myös kaikki uuteen kotiin tulevien huonekalujen kotiinkuljetus. Ekaks asiat ei meinannu millään onnistua. Ikeassa ihan tyhmä systeemi. Mua alkaa jo melkein naurattaa se, miten paljo J:n vanhemmat on meille jo ostellu. Vaikka mitä!! En tiedä miten pystyn niitä tarpeeks kiittämään. Hiukanko kiusallista alkaa vuodattaan jotain 5 minuuttia kestävää kiitospuhetta, ku tuntuu että yks kiitos-sana ei riitä. Kyllä sitä tosin silti itellekin jää maksettavaa. Nyt huomaa, miten paljo kaikkia pikkujuttuja uuteen kotiin tarvii. Ja tietysti naisena sitä haluaa sisustaa kaikkee. Oon vaan jo lannistunu siitä miten hitaasti nää vikat pvt voi mennä. Tietysti niin. Järkeen ei nyt mahdu se, että kyllä 16kk etäsuhteen jälkeen pitäs kestää 7 päivää. Järkeen ei myöskään mahdu se miten taivaallista siitä tulee. Vihdoinkin, tää loppuu. Meidän ei enää tarvi olla vahvoja, voidaan vaan keskittyä rakkauteen, ihan livenä!!! 


4 kommenttia:

  1. Ai että, oon niin onnellinen sun puolesta! Voin vaan kuvitella kuinka helpottunu olo on :o

    VastaaPoista
  2. Jeps,kyllä pikkuhiljaa alkaa helpottamaan! Kidi <3

    VastaaPoista
  3. Sun uuden elämänvaiheen ensimmäine päivä on sitte ku muutatte yhtee :) Im happy for you too <3 -i

    VastaaPoista
  4. niimpäää (: hihih :))

    VastaaPoista

kiitos kivasta kommentista ! (: